Peda-internaat

https://www.facebook.com/AleydisWaregem/

Peda-internaat Aleydis

Op de campus Waregem van onze school hebben we een peda (voor studenten HBO5 verpleegkunde) en een internaat voor leerlingen Secundair Onderwijs.

Alle kamers zijn in 2011 en 2012 volledig gerenoveerd.

De peda en het internaat zijn rustig gelegen, in een groen kader, naast het station, en op loopafstand van het stadscentrum.

Er zijn gemeenschappelijke ontspanningsruimtes met televisie, computers, biljart, fitnesstoestellen, tafelvoetbal, ...

Claudine Decan, beheerder, beantwoordt alle praktische vragen. Je kan haar bereiken via claudine.decan@sgsintpaulus.eu of via 0496/40 76 95.

Peda voor studenten verpleegkunde

De peda is bestemd voor studenten van Vives Waregem-Tielt.

Voor de studenten verpleegkunde is er een flexibele huurregeling, aangepast aan de eigenheid van de opleiding (stage).

De inschrijving op de peda is definitief na betaling van het voorschot. 

De inschrijvingen starten op de infodag in maart. De plaatsen zijn beperkt. Wie zeker wil zijn van een kamer, schrijft best zo vroeg mogelijk in.

Kostprijs:

  • De prijs bestaat uit een vast, maandelijks bedrag (10 maanden), aangevuld met een bedrag per week effectief verblijf.
  • Deze totale prijs omvat ontbijtbuffet en avondmaal, verwarming, elektriciteit, verzekering, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, internet op de kamer.
  • De totale prijs per jaar komt overeen met de richtprijs van het bisdom Brugge (€ 1850 per jaar). Er is een flexibele regeling waarbij er een vermindering van dit bedrag wordt voorzien voor de periode(s) waarin de student omwille van stage dicht bij huis, niet op de peda verblijft.

Internaat voor leerlingen secundair onderwijs

Het internaat is bestemd voor leerlingen Secundair Onderwijs van scholen van de scholengemeenschap Sint-Paulus (Waregem-Anzegem-Avelgem).

Kostprijs:

De kostprijs is in overeenstemming met de richtprijs voor de internaten van het bisdom Brugge. Voor 2019-2020 bedraagt deze € 2870. De betaling gebeurt per trimester. 

Deze prijs omvat ontbijt, middagmaal en avondmaal, wekelijkse poetsbeurt van de kamer, verwarming, elektriciteit, verzekering, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, internet op de kamer.

Er is 's avonds en tijdens de examens een studiezaal ter beschikking van deze leerlingen. 's Avonds bieden we studiebegeleiding aan, in overleg met de school.

Eerstvolgende instapmoment

1 september 2020

Instapmomenten

Instapmomenten

In september start de opleiding zowel in Waregem als in Tielt. In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school graduaat/HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info / inschrijven

Info / inschrijven

Inschrijven voor 1 september 2020 kan

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8 -12 en 12.30-16u). In Tielt niet op woensdag- en vrijdagnamiddag.

- op de open campusdagen:

  • zaterdag 7 maart 2020, 13-17u Waregem 
  • zondag 8 maart 2020, 13-17u Tielt
  • zaterdag 25 april 2020, 13-17u Waregem
  • zondag 17 mei 2020, 13-17u Tielt
  • zaterdag 27 juni 2020, 10-13u Waregem-Tielt

 

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld,

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2020 ©
Video sluiten