Welkom in VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden?

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt | ALEYDIS verwelkomt je op deze website én op de school zelf. Je vindt al heel wat informatie op de volgende webpagina's.

Wil je het ook eens van een ander horen? Dan zullen de getuigenissen van studenten en oud-studenten je wel overtuigen.

Er staat altijd wat te gebeuren op onze school: open campusdagen, open lesdag... Benieuwd? Volg ons via Facebook, of klik door naar evenementen.

We geven je graag meer informatie over de opleiding en de school. Waar en wanneer dat kan, zie je onderaan deze webpagina.

Je kan je inschrijving voor HBO5 verpleegkunde online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld.

Vanaf september 2019 kunnen zorgkundigen 5 extra handelingen uitvoeren die tot nu alleen door verpleegkundigen worden uitgevoerd. Voorwaarde is dat de zorgkundige een opleiding van 150 uur volgt. We richten deze opleiding op onze school (in Tielt en Waregem) in, en werken hiervoor samen met CVO Miras. Info hierover vind je via deze link. Geïnteresseerde zorgorganisaties kunnen contact nemen met Hilde Van Der Donckt (0468/15 85 19).

De school maakt, samen met HBO5 verpleegkunde van Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES.

Studenten HBO5 verpleegkunde kunnen in Waregem een kamer huren; de meest comfortabele manier om je opleiding te organiseren. De peda is recent gerenoveerd, Ga zeker kijken op de webpagina 'peda-internaat' en ontdek de interessante verblijfsformules.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

Eerstvolgende instapmoment

1 februari 2020

Instapmomenten

Instapmomenten

In september start de opleiding zowel in Waregem als in Tielt. In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info / inschrijven

Info / inschrijven

Inschrijven voor 1 februari 2020 kan:

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8 -12 en 12.30-16.30u). In Tielt niet op woensdag- en vrijdagnamiddag en in Waregem op woensdag- en vrijdagnamiddag tot 16.00u.

- op de infodag op zaterdag 11 januari van 9-12u.

Inschrijven voor 1 september 2020 kan:

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8 -12 en 12.30-16.30u). In Tielt niet op woensdag- en    vrijdagnamiddag en in Waregem op woensdag- en vrijdagnamiddag tot 16.00u.

- op de open campusdagen:

  • zaterdag 7 maart 2020, 13-17u Waregem 
  • zondag 8 maart 2020, 13-17u Tielt
  • zaterdag 25 april 2020, 13-17u Waregem
  • zondag 17 mei 2020, 13-17u Tielt
  • zaterdag 27 juni 2020, 10-13u Waregem-Tielt

 

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld,

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2019 ©
Video sluiten