Welkom in VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden? Deze studenten zetten de stap al naar onze school! Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Student op 17 november hebben we hen in beeld gebracht.

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt (voorheen Aleydis) verwelkomt je op deze website én op de school zelf. Je vindt al heel wat informatie op de volgende webpagina's. Wil je onze school en de HBO5-opleiding verpleegkunde écht leren kennen, dan kom je best naar ons toe, op een info- en inschrijfdag, op een gewone schooldag, of tijdens de grote vakantie.

Je kan je inschrijving ook online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld. Je kan je ook op de schooldagen inschrijven (in Tielt niet op vrijdagnamiddag), en ook tijdens de grote vakantie. Concrete info hierover vind je onderaan deze pagina.

Er staat altijd wat te gebeuren op onze school. Klik door naar onze evenementen.

De school maakt deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES. Andere HBO5-partners van dit samenwerkingsverband zijn de HBO5-opleidingen verpleegkunde in Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare, en de HBO5-opleidingen van het volwassenenonderwijs (www.miras.be).

Studenten HBO5 verpleegkunde kunnen in Waregem een kamer huren; de meest comfortabele manier om je opleiding te organiseren. De peda is recent gerenoveerd, Ga zeker kijken op de webpagina 'peda-internaat' en ontdek de interessante verblijfsformules.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

Eerstvolgende instapmoment

3 september 2018

Instapmomenten

Instapmomenten

In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info met mogelijkheid tot Inschrijven

Info met mogelijkheid tot Inschrijven

Inschrijven voor de start van de module op 3 september 2018 kan tot eind augustus 2018:

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8.30-12 en 13-16.30u). In Tielt niet op vrijdagnamiddag.

- op de infodagen van 2018:

  • 10 maart, 13-17u, Waregem
  • 11 maart, 13-17u, Tielt
  • 5 mei, 13-17u, Waregem en Tielt
  • 30 juni, 10-13u, Waregem en Tielt
  • 31 augustus, op afspraak: verpleegkundewaregem@viveshbo5.be of verpleegkundetielt@viveshbo5.be

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld,

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2018 ©
Video sluiten